Selecteer Pagina

Bobby Goldstar – Jehova 2.0

Bobby Goldstar – Jehova 2.0
Advertentie

De in Duiven woonachtige Bobby Goldstar heeft de single van Leon Klaus uit 2004 een nieuw leven
ingeblazen en komt daarom nu met “Jehova 2.0”. Dit nummer, wat destijds een leuke carnavals hit in de Gelderse regio was, wilde hij opnieuw en in een geheel nieuw jasje steken.
Bobby en Dave van Well van Dutch Artist Music kennen elkaar al jaren vanuit de muziekindustrie waar Bobby Dave veel heeft geholpen toen hij net was begon met zingen. Daarom wilde Dave graag eens wat terug doen voor hem en bood aan om deze oude single wat Bobby Goldstar vaak bij optredens zingt in een nieuw jasje te steken. Dat is zeker gelukt met “Jehova 2.0” en zullen vele fans van hem geweldig vinden omdat zij er steeds naar vroegen. 

Bobby Goldstar is zeker geen onbekende in de entertainment, want hij is naast dat hij als zanger van een
breed repertoire in diverse talen & stijlen vaak optreed, natuurlijk ook bekend door heel Nederland als presentator van evenementen. 

Zijn eerste TV-opname was bij de Soundmixplaybackshow van de K.R.O. Daar werd hij derde als Danny de Munk. Toch was dat niet echt wat Bobby wilde, hij wilde live zingen en het publiek laten horen hoe mooi en
hoe goed zijn stem was en dat hij daarbij ook nog kon presenteren. 

Er is in die jaren erna heel veel gebeurt en is er veel op zijn pad gekomen in deze muziekindustrie. Bobby Goldstar zingt nummers van o.a. Frans Bauer, Grad Damen, Roy Orbison, Elvis Presley en vele vele anderen. Ook heeft hij uiteraard nog zijn eigen geschreven liedjes. 

Met dank aan: Willem de Bie