Selecteer Pagina

Bryan Stricker – ‘Alleen’

Bryan Stricker – ‘Alleen’
Advertentie

Bryan Stricker nieuwe single ‘Alleen’
Het nummer verschijnt via PVT Records en zal verkrijgbaar zijn via alle streamingplatformen, waaronder Spotify.
De track is de opvolger van zijn single ‘Samen met jou’ en markeert de nieuwe muzikale weg die hij is ingeslagen.
Theatershow met liveband
Op woensdagavond 25 maart 2020 verzorgt Bryan schouwburg Het Park in Hoorn een fantastische theatershow samen met liveband.
Samen met een zevenkoppige band neemt hij het publiek tijdens de show voor de allereerste keer mee in zijn nieuwe muzikale wereld.
Op het podium weet Bryan als geen ander zijn publiek te raken met uiteenlopende songs. Van ballads tot feestnummers. Van covers tot eigen nummers.
Je kunt gaan genieten van een fantastische show, zoals je niet eerder in een theater hebt gezien. Stil zitten is geen optie.

Biografie Bryan Stricker
Bryan Stricker is op 21 juni 1993 geboren in Hoorn. Hij groeide op omringd door muziek en stond op zijn tiende al voor het eerst op een podium. Vanaf die tijd wilde hij nog maar één ding: zingen!
Vier jaar later nam hij deel aan het programma Holland’s Got Talent, waar hij de halve finale wist te behalen met Nederlandstalige muziek. Hij heeft ook ervaring opgedaan in de jazz- en musicalwereld.
Die ervaring neemt hij nu mee met het maken van zijn eigen muziekstijl. Ondertussen heeft Bryan al heel wat kilometers gemaakt als zanger door onder andere avondvullende programma’s en sfeervolle optredens bij diverse cafés, bruiloften en bedrijfsfeesten. Bovendien is hij elke maand in de welbekende feestcafés van Nederland te vinden. Ook was hij te zien op Dutch Valley en mocht hij optreden in de Ziggo Dome.
Binnenkort staat Bryan dus met zijn eigen vernieuwende theatershow in Het Park in Hoorn.

Dank aan Score Promotions