Selecteer pagina

Cäzilia – No One Else

Cäzilia – No One Else
Advertentie

Het jaar 2021 was muzikaal gezien een top jaar voor Cäzilia. Nadat ze terugkeerde in de showbizz met “Ik zal er altijd voor je zijn” was er ook een kennismaking met componist Tim Hemme die met haar de studio inging voor de opname van “Verlangen”, een single die zowel in het Nederlands als in het Duits op single verscheen.

De december maand kwam ze met het door haarzelf geschreven “Kerstfeest voor iedereen” een nummer die veelvuldig is gedraaid de laatste maand van 2021 Nu de Kerst achter ons ligt gaat Cäzilia het oude jaar uit en het nieuwe in met alweer een nieuwe muzikale uitdaging namelijk met “No one else”. Een nummer wederom gecomponeerd door Tim Hemme en geschreven door Angela Radtke en dit keer in het Engels. En dat betekent dat niet alleen Nederland en Vlaanderen maar ook de rest van de wereld kennis gaat maken met het stemgeluid van Cäzilia.

Het wordt dan ook een spannende tijd voor haar maar net als in 2021 zal ze ook in 2022 volop gaan genieten van haar momenten in de showbizz. “Al jaren besmet met het virus en er is me gezegd dat ik er mee moet leren leven. Nou met alle liefde en ik zal er dan ook volop voor gaan”. aldus de altijd goedlachse Cäzilia. Je kunt haar volgen via facebook en het laatste nieuws kun je ook nalezen op www.cazilia.nl

“No one else” is op single verkrijgbaar maar natuurlijk ook via de download- en streaming sites.

Met dank aan: Geert Hakze

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *