Selecteer pagina

Isebel – Doubts

Isebel – Doubts
Advertentie

Isebel is geboren in Maastricht, is opgegroeid in BelgiΓ«, heeft haar tienerjaren doorgebracht in Zuid Frankrijk en studeert momenteel in Utrecht.
Haar jeugd werd verstoord door de abrupte scheiding van haar ouders en de daarop volgende verhuizing naar Zuid Frankrijk.
De nieuwe taal, cultuur, omgeving en turbulente thuis situatie maakte dat Isebel erg eenzaam was. Ze vond haar troost in de muziek.
Op haar 15e verliet ze haar thuis om naar een Internationale school in Montpellier te gaan. De school nam al haar tijd in beslag waardoor de muziek in op de achtergrond verdween.
Hierdoor kwam ze gevoelsmatig in een tweestrijd. Ze koos in eerste instantie voor haar studie. In 2017 veranderde dit.
Isebel brak het laatste jaar van de middelbare school af om terug te gaan naar Nederland. Daar ging ze doen wat ze graag wilde.
Nu zit ze in het tweede jaar van haar muziek opleiding waar ze haar eigen stijl heeft ontwikkeld. Ze maakt Electro Pop en schrijft haar eigen songs in begeleiding van piano of gitaar.
Sinds kort is ze getekend bij Key Records en op 1 november vorige jaar is haar eerst single uitgekomen β€œWeak” die meteen in de Top 40 New Releases van Nederland is gekomen.
Ook heeft β€œWeak” veel airplay gekregen door het hele land.
In haar nieuwste single opent Isebel zich over verlatingsangst en de ervaring die zei ermee heeft gehad. Ze heeft dit verwerkt in een mooie ballad met de edge van Electro Pop.
IDEE:
Isebel probeert met haar muziek tegen de taboe van mentale gezondheid in te gaan.
Dank aan Annerike van de Straat

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *