Selecteer pagina

Chris Bruijn – Hey, doe mij maar een borrel

Chris Bruijn – Hey, doe mij maar een borrel
Advertentie

Chris Bruijn ziet de lancering van z’n nieuwe feestknaller ‘Hey, Doe Mij Een Borrel’ als een frisse herstart. Ruim twee jaar geleden liep hij al met het idee rond om deze plaat op te nemen, maar vanwege de onzekere tijd is het project op de plank beland. Omdat het er nu allemaal weer rooskleuriger uitziet, toog Chris naar de studio van Ger Oerlemans in Alkmaar om vorm te geven aan het nummer.

Chris: ’De verhaallijn is als het ware uit het leven gegrepen. Nadat ik op een vrijdag klaar was met m’n normale baan als spiegellasser, vroeg een collega van mij wat ik ging doen. Ik gaf als antwoord dat ik naar de kroeg zou gaan om een borrel te drinken. Onderweg naar huis hoorde ik op de radio de Peter Koelewijn klassieker ‘Kom van dat dak af’. Dat nummer begint natuurlijk met het bekende woord HEY. Die kreet bracht mij op dat moment op de titel ‘Hey, Doe Mij Een Borrel’. Samen met Ger is er een productie ontstaan om U tegen te zeggen. Met name het team dat eraan heeft meegewerkt bestaat louter uit topmuzikanten. Naast Marcel Fisser, Martijn de Laat, Daniël Metz hebben ook Ingrid Simons en René Eshuijs hun steentje bijgedragen. Ik ben heel benieuwd hoe de single in Nederland wordt ontvangen. Qua promotie zal ik een aantal radiostations bezoeken én ben uitgenodigd voor de opname van het muziekprogramma Toppers van Oranje op zondag 24 april 2022. Dit alles vindt plaats bij Club Oscars in Raamsdonksveer’, glundert Chris.

De beelden van de clip zijn eveneens door Ger Oerlemans geschoten bij Café Ome Tinus in Hoorn. Volgens Chris is het aardig gelukt om de verhaallijn uit te beelden.

Met dank aan: UltimateDisk

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *