Selecteer Pagina

Ben Cramer & Frank Live – Ons leven

Ben Cramer & Frank Live – Ons leven
Advertentie

Frank Live loopt al heel wat jaren mee in de muziekwereld en heeft door de jaren heen al diverse singles en albums uitgebracht in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Zo gaf hij ook diverse theaterconcerten en treed hij op in zowel Nederland als in het buitenland.

Door zijn optredens ontstaan er vaak mooie vriendschappen. Dat gebeurde een aantal jaar geleden dus ook tussen Frank en Ben Cramer. Vaak zongen ze samen tijdens optredens in het land, maar van een song samen opnemen was het nog nooit gekomen.

Toen Frank afgelopen november met het idee kwam om een song van Aznavour te herschrijven, vroeg hij Ben Cramer hem te helpen. Zodoende schreef Ben de tekst van het lied “Ons Leven” op de melodie van de song “mes emmerdes”.

En nu is het dan zo ver dat ze dit lied als een duet hebben opgenomen. Het is een lied waarin de twee elkaar met een knipoog de draak steken, maar ook vertellen hoe belangrijk muziek is in hun leven. Kortom een vrolijk intermezzo tussen twee kameraden.

De single en de clip zijn tot stand gekomen in de studio van Will Geerling die reeds voor beide artiesten vele producties heeft verzorgd.

Met dank aan: ThePlugger

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *