Selecteer Pagina

Chris Clark – Neem me mee in jouw armen

Chris Clark – Neem me mee in jouw armen
Advertentie

De nieuwe single van Chris Clark: ‘Neem me mee in jouw armen’

Met zijn nieuwe single ‘Neem me mee in jouw armen’ brengt Chris Clark een eigentijdse ballad die kwaliteit en commercialiteit combineert.

“In dit liedje breng ik een liefdesverhaal dat helaas plots eindigt doordat de liefde bij één van de partners is uitgedoofd, terwijl dit bij de andere partner niet het geval is. Een verhaal met een dubbel gevoel hetgeen echter veelvuldig voorkomt in onze huidige maatschappij,” aldus Chris.

Ondertussen kunnen de optredens weer volop hervatten en dat is ook voor Chris een enorme opluchting.

Zijn nieuwe single ‘Neem me mee in jouw armen’ wordt uitgegeven door D & V en is te beluisteren en verkrijgbaar bij alle gekende portals.

Met dank aan: D&V Publishing