Selecteer Pagina

Frimout – De Overkant

Frimout – De Overkant
Advertentie

‘Als je alles hebt, maar niet gelukkig bent, wat rest er dan van ons, wanneer de mist optrekt’. Met deze tekst die je meteen naar de keel grijpt, wordt de toon van de nieuwe Frimoutsingle ‘De overkant’ meteen gezet.

De gevoelige ballade van de hand van Jan De Campenaere en Frimoutfrontman Stef Willems draagt de hoopvolle boodschap om in moeilijke periode elkaar steeds te blijven steunen en samen de overkant te bereiken.

Producer Steve Willaert schakelde het gerenommeerde Boedapest Art Orchestra in om de melodie met vioolpartijen de nodige grandeur te geven. Het resultaat is een tijdloze song die ontroert.

Stef Willems: ’De overkant is een heel persoonlijke en herkenbare song. Ook al is het niet altijd rozengeur en maneschijn: het blijft belangrijk om er in moeilijke momenten te zijn voor iedereen die je graag ziet en elkaar erdoor te helpen. Onze producer Steve heeft ook deze keer de song weer naar een hoger niveau getild door een fantastisch strijkersarrangement te maken dat weergaloos door het Boedapest Art Orchestra is ingespeeld. ‘De overkant’ is voor mij de perfecte song om uit de brengen naar aanleiding van ’10 jaar Frimout’. Het toont exact aan wat we doen: Nederlandstalige melodieuze popmuziek maken met herkenbare, alledaagse teksten die je diep raken.’

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *