Selecteer Pagina

Chris Haverman – Ik zie het wel zitten

Chris Haverman  – Ik zie het wel zitten
Advertentie

Chris Haverman ziet het wel zitten…….
Chris Haverman maakt er geen geheim van dat hij graag luistert naar ouderwetse Nederlandstalige muziek.
Het nostalgische liedje ‘Ik zie het wel zitten’ van René Froger, welke in 1985 op 7” vinyl single verscheen, heeft Chris door de mannen van Sonic Solutions uit Roosendaal onder handen laten nemen.
Al vele jaren riep Chris dat hij dit nummer zelf een keer wilde opnemen. ‘En dat is er dan nu eindelijk van gekomen’, vertelt de uit Raalte afkomstige zanger. ‘
Normaal gesproken werk ik samen met producer Manfred Jongenelis. Nu ben ik uitgeweken naar de studio van Sonic solutions (Joris en Michel),
inmiddels heb ik daar twee nummers opgenomen. ‘Ondanks dat ik zeer tevreden ben over Manfred heb ik deze keuze gemaakt.
Gelukkig had Manfred daar begrip voor en hoopt in de toekomst ook gewoon weer samen met mij leuke liedjes te produceren’, aldus Chris.
Volgens Haverman kennen heel veel mensen de originele single van René niet. ‘De tekst is op een paar woorden na hetzelfde gebleven.
In de versie van René wordt er gezongen over de hoorn op de haak. Dat is niet meer van deze tijd. Daarnaast hebben we er een extra refrein aan toegevoegd.
Het resultaat is een gezellige dansbare plaat met een hoog accordeongehalte die natuurlijk op het Rood-Hit-Blauw label van Ronald Visch verschijnt’, glundert Chris.
De cd single ‘Ik zie het wel zitten’ is vanaf heden verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms. De clip wordt binnenkort opgenomen door Karl Kaspers (Kaska Productions)

Dank aan Score Promtions