Selecteer Pagina

Crazy Accordeons – Happy

Crazy Accordeons – Happy
Advertentie

Hoe Hollands kan en mag het zijn, al zou je denken bij de titel HAPPY….Hollands?
Ach, die kreet is zo bekend en ingeburgerd dat je de betekenis van dat woord niet beter kan verwoorden dat als je luistert naar de heerlijke Zomerse klanken van deze single.
De laatste jaren wordt de accordeon misschien wel ten overvloede gebruikt in veel liedjes van artiesten,
maar hoe mooi kan het zijn om de accordeon als middelpunt te hebben en dat we met z’n allen teruggaan naar al die grote Nederlandse accordeonisten
die zowel hier als ook ver over de landsgrenzen furore maakten. De Kermisklanten – John Woodhouse – Johnny Meyer of wat dacht je van Malando, kortom fans genoeg voor dit instrument…..
nu de uitvoerende artiest(en) nog anno 2019. Twee nieuwkomers, die elkaar kruisten op hun levenspad van de liefde, maar daarnaast de liefde voor muziek en accordeon.
Marco & Monique, oftewel CRAZY ACCORDEONS, dachten hetzelfde en deelden hun passie. Goldstar Music,oftewel Emile Hartkamp & Norus Padidar,
kwam met hun in contact en het afgelopen half jaar is er rustig gewerkt naar nieuw eigen repertoire, en het is nu tijd om dit met heel Nederland te gaan delen.
CRAZY ACCORDEONS – HAPPY, voor wat ons betreft de aftrap naar een succesvolle carrière en ’n kennismaking met ’n talentvol accordeon duo.
Voor alle liefhebbers voor toch wel het beetje Oer-Hollandse accordeon geluid een mooi cadeautje.

 

Dank aan Score Promotions