Selecteer pagina

Daniëlle Wijkstra – Ik geef me over

Daniëlle Wijkstra – Ik geef me over
Advertentie

De in Peize wonende zangeres Daniëlle Wijkstra komt alweer met haar 3e single na haar debuut in 2019, hoe dit nummer “Ik geef me over” tot stand kwam verteld ze zelf. 

Ik vond ondanks de corona periode, dat het weer tijd was voor iets nieuws. Mijn vorige single is inmiddels een jaar geleden en ik had zin om weer met iets nieuws te komen. In overleg met Martin Sterken, is er gekozen voor totaal iets anders. Ik ben inmiddels 20 jaar en het was dan ook echt tijd voor iets nieuws. Met dit nummer wil ik graag een volwassen kant van mijzelf laten zien. Het genre is moderne EDM/schlager en in het nummer zit dan ook een lekkere beat. 

Ik ben weer super blij met de samenwerking tijdens dit nummer. Martin Sterken heeft het nummer geproduceerd en ook Jan de Vrieze had een grote rol bij mijn nieuwe single. Zij laten mij zelf keuzes maken, maar komen ook met inzichten waar ik zelf nooit op was gekomen. Ook de Videoclip is op een andere manier opgenomen als anders. Namelijk in de studio. De clip is opgenomen door Xandro Media. Ik wist niet wat ik er van moest verwachten, maar ik ben zeer verrast. Het is erg vrolijk en volwassen en dat was precies mijn doel, aldus een trotse Daniëlle Wijkstra. 

Met dank aan: Benelux-Entertainment

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *