Selecteer Pagina

Dani Vermeulen – De Stad

Dani Vermeulen – De Stad
Advertentie

DANI VERMEULEN SCHRIJFT LIED OVER HAAR ROTTERDAMSE HELD

‘De Stad’ is de nieuwe single van zangeres Dani Vermeulen uit Rotterdam, die haar eigen liedjes schrijft en als beginnend actrice gastrollen speelde in o.a. GTST, ONM, Goudkust en Westenwind.

Het nummer is een Nederlandstalige meezinger waarop zij zingt over haar vader en de band die zij met hem had. De tekst komt recht uit haar hart en de liefde die ze nog steeds voor haar vader voelt heeft ze geprobeerd te beschrijven in dit liedje.

“Ik was onderweg toen de tekst en de melodie van dit liedje zo’n beetje als vanzelf in me op kwamen. Er kwamen ineens zoveel herinneringen naar boven, dat ik de tekst meteen heb ingezongen op m’n telefoon, zodat ik het niet zou vergeten. Thuis heb ik er een compleet liedje van gemaakt”

Later in de muziekstudio heeft Danny Ferdinandus er mooie akkoorden ondergezet en Marc de Jong heeft de productie voor zijn rekening genomen. Er zit een prachtig strijkersarrangement in, wat de melancholie van dit liedje nog extra voelbaar maakt. Dani hoopt dat de luisteraars het gevoel in het liedje herkennen en er net zo door worden geraakt als zij!

Met dank aan: Nel van Olm