Selecteer Pagina

Danny Sulman – Jij bent wat ik wil

Danny Sulman – Jij bent wat ik wil
Advertentie

Danny Sulman is klaar voor Nederland!

De 32 jarige zanger uit Emmer-Compascuum is klaar voor Nederland. Met zijn nieuwe single ‘Jij Bent Wat Ik Wil” slaat de zanger een nieuwe weg in.
“Met deze single maak ik een goede kans” zegt een lachende Sulman.
Hij is al meer dan 10 jaar bekend als zanger, met als laatste single “wees zuinig op een goed vriend” die hem geen windeieren legde.
Vele optredens volgden, maar Sulman wilde graag een beetje uit het volkse genre. “Ik voel iets meer voor de pop kant in de Nederlandstalige muziek”.
Daarom koos Sulman voor een samenwerking met Roy Keuter en top muzikant Rowdy Prins (bekend van oa het nr van Isa Zwart – Mamme See)
en samen schreven ze het liedje “Jij bent wil ik wil” wat vervolgens geproduceerd is in de studio van Jeff Zwart.
De single ‘jij bent wat ik wil’ is autobiografisch geschreven. “Bij mij is het gras niet altijd groen. Ik heb genoeg meegemaakt om te weten waar ik over zing.
Jij bent wat ik wil beschrijft helemaal waar ik op dit moment sta in mijn leven” Aldus Sulman. “Je moet kijken naar wat je hebt, en niet naar wat een ander heeft”.
De single is vanaf nu te beluisteren en te downloaden op alle bekende portals zoals Spotify en Itunes. Ook is er een officiële videoclip beschikbaar op YouTube.

Dank aan Score Pormotions