Selecteer pagina

Dave de Graaf – Allleen door jou

Dave de Graaf – Allleen door jou
Advertentie

Dave de Graaf brengt nieuwe single uit op zijn 30e verjaardag. “Alleen Door Jou”

10 april 2020 komt niet alleen de nieuwe single van Dave uit maar mag hij ook 30 kaarsjes uitblazen!
Dave, geboren te Amersfoort zit nu zo’n 2 jaar in het muziekvak en met succes.
Hij zong al wel veel eerder maar dat was dan in zijn vertrouwde omgeving, thuis in de woonkamer maar na zijn eerste single Ik voel me betoverd,
die vorige jaar in mei uitkwam, kwamen de boekingen binnen en treedt hij inmiddels veelvuldig op in het land.

Naast dat Dave volop bezig is met zijn zangcarrière heeft hij ook autoschadebedrijf. Door zijn eigen bedrijf is ook zijn zangtalent ontdekt.
Dave was op een bedrijfsfeest aanwezig van één van zijn klanten en werd hem gevraagd of hij een paar liedjes zou willen zingen.
Hij kreeg enorm veel complimenten over zijn zangkwaliteit en de mensen om hem heen vonden dat Dave maar eens serieus moest overwegen iets met deze kwaliteit te gaan doen.

Dave melde zich aan bij diverse talentenjachten en met succes! De start van zijn zangcarrière was een feit.
Hij pakte het professioneel aan, nam zanglessen en treedt wekelijks op in kroegen, bedrijfsfeesten en het casino en hij benaderde mensen
die al lange tijd in het vak zitten waaronder liedjesschrijver Harry Gerritsen die o.a. de teksten schrijft voor Henk Dissel.
Dave en Harry gaan aan de slag met de klassieker Could it be magic van Donna Summer. Harry schreef de Nederlandse tekst en de heren van Sonic Solutions waren verantwoordelijk voor de productie.
De release van Dave’s eerste single Ik voel betoverd verscheen in mei van 2019 en kwam uit op het sublabel Stars Up van platenmaatschappij NRGY.

Het blijkt een goed team voor Dave. Voor zijn nieuwe single wilde Dave heel graag een eigen liedje i.p.v. een cover zoals zijn eerste single.
Samen met de heren van Sonic Solutions en Harry hebben ze de koppen bij elkaar gestoken en hier is de tweede single van Dave Alleen door jou uit voort gekomen.
Een liedje dat helemaal in stijl is van het genre dat Dave graag zingt en bij hem past. En de tweede release van Dave op het label Stars Up.

Dank aan: Ilse Helleman

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *