Selecteer pagina

Lucas & Gea – Dromer

Lucas & Gea – Dromer
Advertentie

Lucas & Gea lanceren hun gevarieerde album ”Dromer”.

Lucas & Gea leveren met ‘Dromer’ een gevarieerd album af I.s.m. producer Niels Lingbeek van de Mastersound Studio in Muntendam hebben Lucas & Gea het zeer gevarieerde album ‘Dromen’ gemaakt.
Volgens het duo uit Oude Pekela weergeeft het 12 tracks tellende album hun hedendaagse sound maar met dezelfde lach en traan waar ze in 2001 mee zijn begonnen.
Ze hebben er een tijd lang aan gewerkt en hopen dan ook dat hun fans er veel luisterplezier aan beleven. Alle singles die vanaf 2017 tot heden zijn geproduceerd staan op het album.
Naast het onlangs gelanceerde nummer’ Kijk wat vaker om je heen’ staan er een paar Nederpopachtige liedjes op. Volgens Lucas & Gea verandert de laatste jaren de muziek behoorlijk.
Zelfs Niels Lingbeek had z’n bedenkingen toen Lucas & Gea aangaven dat een nummer dat hij op de plank had liggen, wel bij hen zou passen.
Voor het betreffende nummer ‘Ik geloof nog steeds in alles wat ik doe’ was Niels op zoek naar een artiest. ‘Ik gaf aan dat dit lied perfect in ons straatje zou passen.
Niels gaf aan dat het niet ons genre was, maar wij dachten daar anders over. Hij ging overstag en verweef onze sound in het nummer.
Uiteindelijk gaf Niels toe dat het inderdaad een muzikaal uitstapje was dat goed heeft uitgepakt. Het leverde vele complimenten op van onze fans….en daar doen we het per slot van rekening voor’, vertelt Lucas. I.v.m. de coronacrisis kan er geen feestelijke lancering plaatsvinden. Dat komt volgens Lucas wel op een later moment.
Dat wordt dan gecombineerd met het 40 jarige artiestenjubileum van Lucas dat in 2021 zal geschieden .
Daarnaast zit Gea in 2020 30 jaar in het vak. Het album ‘Dromer’ is vanaf heden verkrijgbaar bij oa. De CH Hal Ruinen.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *