Selecteer Pagina

Davey van der Sluis – Dacht Je Nou Echt

Davey van der Sluis – Dacht Je Nou Echt
Advertentie

Davey van der Sluis voegt daad bij zijn woord en komt met een nieuwe single. De afkomstige zanger uit Erica zet met zijn nieuwe single Dacht Je Nou Echt het pad uit voor de toekomst. “Ik werk hard en heb een plan”. Dit zijn de woorden die Davey vaak uitspreekt. Davey is wederom de studio ingedoken met het koppel Jeroen Russchen en Robert Vredeveld en heeft samen met het label Delta Music BV deze geweldige plaat opgenomen. Deze single neemt je mee in het Nederlandstalige lied met een lekkere eigen sound die in alle feestgebruis aan muziek een lekkere tegenhanger kan zijn  op dit  moment.

Davey wilt een moment van rust creëren met deze nieuwe single.  Dit zowel op de radio als op beeld. We hebben gekozen voor een videoclip met mooie natuurbeelden. “Een clip waar je lekker mee kan wegdromen.” Nederland heeft veel moois te bieden in de natuur en dat heeft Davey samen met Lennen Oldenbeuving op beeld weten te zetten.

Mijn tijd is aangebroken. Davey werkt met deze single en alle andere singles die dit jaar nog gaan komen goed door aan zijn carrière als zanger. Stil zitten is geen optie en Davey gaat door!

Met dank aan: Nel van Olm