Selecteer Pagina

Margrietha Gosink – “Droom van geluk”

Margrietha Gosink – “Droom van geluk”
Advertentie

“Droom van geluk” is de nieuwe single van Margrietha Gosink
Margrietha Gosink is een naam die waarschijnlijk alleen genoemd wordt in de regio Hoogeveen.
De zangeres die een kleine vier jaar geleden voor de gein filmpjes van haar zangtalent op Facebook plaatste heeft inmiddels haar derde solosingle op naam staan.
Met “Droom van geluk” hoopt ze stapje hoger te komen op de showbizzladder.
Zingen is haar lust en haar leven. Toch heeft het vele jaren geduurd voordat ze de stap nam om een studio binnen te stappen.
Vier jaar geleden zocht ze contact op met Arjan Venemann die haar debuutsingle “Dit is liefde”produceerde.
Nadien werd ze benaderd door Wim Schurer en Jordy Weijer van SSG Producties uit Groningen. Daar heeft ze inmiddels een goede band mee opgebouwd.
Naast het duet “Help me make it through the night “’ dat ze samen met haar man Co opnam, produceerden Wim en Jordy het vrolijke nummer “Wanneer ik met je dans”

De tekst van haar nieuwe single “Droom van geluk” heeft ze zelf geschreven. ‘Telkens als mij een leuk zinnetje te binnen schiet, schrijf ik dat op.
Na verloop van tijd pak ik het schriftje uit de lade en kijk of ik er iets mooi van kan maken. Vervolgens stuur ik het naar SSG Producties die er dan een melodielijn op verzinnen.
Om het compleet te maken nam ik contact op met Robert Vegt van RTV Mediaproducties die op een zwoele avond de beelden voor de clip heeft geschoten.’, onthult Margrietha.
Nu Margrietha de draad heeft weten te pakken wil ze haar zangcarrière uitbouwen. In haar schriftje staan nog veel meer aantekeningen, dus wat dat betreft ziet ze wel mogelijkheden
om nieuwe teksten te schrijven. De dame die in het dagelijks leven werkzaam is bij een champignonkwekerij is er helemaal klaar voor.
Dank aan Willem de Bie