Selecteer pagina

De Meezingers – ”De Kreuners”

De Meezingers – ”De Kreuners”
Advertentie

De Meezingers maken feestversie van grote hit: ”De Kreuners”!
“Ik wil je” is een vette feestversie van deze hit van de Kreuners, met een lekkere feestbeat en vlammende accordeon solo’s.
De Meezingers (red. Angel de Haas en John Verstegen) zijn 2 muziekvrienden uit Nuland die samen al heel veel podium ervaring hebben.
Ze treden regelmatig op grote en kleine feesten op met een gevarieerd repertoire aan covers.
Daarnaast is John ook nog eens DJ en zingt Angel in een coverband. Vanuit hun gezamenlijke optredens ontstond de vraag naar een eigen single door het steeds groeiende aantal volgers van dit feest-duo.
Na het horen van de producties van producer en tekstschrijver André Kooiman waren ze snel overtuigd dat hij hun nieuwe feestsingle moest gaan produceren!
Die maakte een gloednieuwe feestversie van de megahit “Ik wil je” van de Kreuners en maakte van het vlotte meezing nummer een lekkere feestbeat met daar overheen vlammende accordeon solo’s.
Het resultaat is een heerlijk opzwepende plaat die iedereen meteen mee kan zingen.
De single “Ik wil je” is vanaf december 2019 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label van AKMP.
Tevens is er een videoclip van het nummer te zien via o.a. YouTube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.
Met deze fantastische feestversie van deze megahit hebben De Meezingers een grote carnavalskraker in handen die het vast goed gaat doen bij de liefhebbers van moderne feestmuziek!
Dank aan: AKMP/www.andrekooiman.nl

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *