Selecteer Pagina

Dennie Damaro – “Blijf maar gewoon zoals je bent”.

Dennie Damaro – “Blijf maar gewoon zoals je bent”.
Advertentie

Dennie Damaro komt met prachtige nieuwe single
Dennie Damaro staat al meer dan 30 jaar op het podium en is allang geen onbekende meer in de Vlaamse showbizz.
In de jaren ‘90 kwam hij via “10 Om Te Zien” voor het eerst in beeld en ook in Nederland stond hij met verschillende singles in de hitparade.
Dat Dennie Damaro naast zanger ook een gegadigde componist en tekstschrijver is bewijst hij wederom met zijn nieuwe single “Blijf maar gewoon zoals je bent”.
De Nederlandse producer Manfred Jongenelis staat garant voor de productie en maakte het plaatje compleet. Luister en geniet van deze vlotte meezinger met een zeer positieve insteek!

Dennie Damaro is een schlagerzanger uit Vlaanderen die in maart 1988, op 16-jarige leeftijd, zijn eerste zanglessen krijgt.
In september 1992 leert heel Vlaanderen hem kennen door vier optredens in het populaire tv programma “tien om te zien”.
Er verschenen daarna diverse singles, wat in de zomer van 1994 resulteert in het eerste cd-album “Snaren Der Liefde”.
Ook in Nederland kreeg Dennie Damaro bekendheid want de cd-single “Alles Of Niets” werd in Nederland door Jan Rietman op Radio Noordzee nationaal uitgeroepen tot ZOMERHIT ’95
en is meteen goed voor een notering in alle hitlijsten van Nederland.
Dennie Damaro staat daarna maar liefst 20 weken lang genoteerd in de MEGA TOP 50, de Nederlandse Top 20 en de Nederlandse Top 30.
En in de Nederlandse Top 100 van de best verkochte cd-singles prijkt Dennie in 1995 op de 50e plaats.
Dat was 1995, maar Dennie heeft zeker niet stil gezeten, maar zo’n grote hit als toen heeft hij nooit meer gehad, hoewel vele nummers van hem gedraaid zijn op vele zenders in Nederland,
maar daar gaat als het aan hem ligt nu verandering in komen, want hopelijk heeft Dennie Damaro zeker met “Blijf maar gewoon zoals je bent’ weer een hitje in handen

Dank aan Willem de Bie