Selecteer Pagina

Roy Ketels – ‘’Dromen doe ik alleen van jou’’

Roy Ketels – ‘’Dromen doe ik alleen van jou’’
Advertentie

Droom wordt werkelijkheid voor Roy Ketels
De 20 jarige Brabantse Roy Ketels zong zo af en toe over een plaatje mee in de kroeg of op een feestje, maar van die ene diepgewortelde wens om zanger te worden kwam het maar niet.
Totdat in mei van dit jaar Roy Ketels meegaat op een artiestenreis. Daar treft hij Nol Roos, eigenaar van TV73 (die zelf ook vele hits geschreven en gescoord heeft in binnen en buitenland).
Nol twijfelt geen moment als hij Roy’s verhaal hoort over zijn grote wens, en gaat een spontane inzameling doen, want er is geld nodig voor de opname van Roy’s allereerste singeltje.
Binnen 10 minuten is het bedrag nagenoeg rond. Moeder Anita zegt spontaan dat zij het ontbrekende geld bijlegt. Roy valt zijn moeder met tranen in zijn ogen in haar armen.
Na thuiskomst word Roy uitgenodigd voor het programma de Muzikale Uitdaging van TV73. In de studio van Kees Tel schijven Nol en Kees een passend liedje voor Roy.
Al snel was duidelijk dat het over “dromen” moest gaan, en over de liefde. In drie uur produceren Kees en Nol het lied en het resultaat mag er zijn.
Met elkaar hebben zij een droom waargemaakt , met een productie die klinkt als een klok. Vanaf nu kan Roy langzaam gaan bouwen aan zijn carrière in de Nederlandstalige muziekindustrie.
Roy is er klaar voor, en hoopt dan ook dat dat zijn debuutsingle veelvuldig gedraaid zal gaan worden op de lokale, regionale en landelijke zenders.
Voor “Dromen doe ik van jou” is uiteraard een toepasselijke clip geschoten door Adrie Lapré van VDR-Drunen, welke in de komende periode veelvuldig op de bekende clipkanalen te zien zal zijn.
Op 8 september jl. werd de debuutsingle van Roy Ketels feestelijk  gepresenteerd tijdens een single release party met diverse collega artiesten o.a. Patrick Dano, Rinus Ponsen, Franky Falcon,
Gerard Palts, Laura Ross, William van Engelen en Jordi Falcon bij Gasterij Dennenoord in Boxtel
De single ‘’Dromen doe ik alleen van jou’’ zal op 9 september landelijk worden uitgebracht via platenlabel JC Records, en is de voorloper van een verzamelalbum van TV73 dat zal verschijnen,
zodra alle liedjes van het Tv programma de Muzikale Uitdaging zijn opgenomen.
Naast de digitale verkoop via de bekende downloadportals, zal deze track eveneens via streaming te beluisteren zijn bij onder andere: HitsNL, Spotify en Deezer.
Plug en promotie van deze single zal worden verzorgd door Jolanda Clement
Dank aan:  JC Records