Selecteer Pagina

Dennis Baas – Heel dicht bij je zijn

Dennis Baas – Heel dicht bij je zijn
Advertentie

De 39 jarige internationale beroepschauffeur Dennis Baas uit Hoogeveen komt met het nummer “Heel dicht bij je zijn”.
Dennis Baas is herstellende van een flinke Burn-Out die hij opliep door vervelende privé omstandigheden.
De artsen zeiden tegen hem, je moet doen waar je vrolijk van wordt, en dat is bij Dennis Baas zingen.
Door deze therapie ben ik dit nummer in het Duits tegen gekomen op You Tube en vond hem gelijk geweldig, na anderhalf uur had ik hem omgeturnd in een lekker lopend Nederlands liedje.
Het gevoel wat erin ligt heeft alles te maken met de liefde op welke manier dan ook, je hebt altijd iemand nodig in je leven, in de liefde, vriendschap en familie. Aldus een trotse Dennis Baas
Zingen is bij Dennis Baas in 1997 begonnen als “grapje” met meedoen aan een talenten jacht in het dorp Pesse waar hij zijn jeugd doorbracht.
Dit beviel hem zo goed dat hij besloot om ermee verder te gaan, heel veel optredens heeft Dennis Baas gedaan en ook eigen nummers opgenomen,
“Zomerzon” en “Puur geluk” en zijn laatste single “Ik zie sterren in jou ogen”
Naast zijn werk als Internationaal Beroepschauffeur waarvoor hij de hele week onderweg is, treed hij in het weekend met grote regelmaat op, dat kan allemaal doordat zijn vrouw de grote steun is achter hem.
De steun die Dennis zo hard nodig heeft in deze muziekwereld, want hij hoopt natuurlijk dat zijn nieuwe nummer “Heel dicht bij je zijn”
de wederopstanding is van hem als zanger en dan wil je juist je geliefde heel dicht bij je hebben.
Vanaf heden is het nummer  “Heel dicht bij je zijn” te downloaden op de bekende Downloadportals en is natuurlijk de clip te bewonderen op You Tube.
Wij wensen u veel kijk en luister plezier.

Dank aan Willem de Bie