Selecteer pagina

John Eeltink – Ik zou wel willen vluchten met jou

John Eeltink – Ik zou wel willen vluchten met jou
Advertentie

John Eeltink uit Beverwijk komt met nieuwe single
John Eeltink komt met een nieuw nummer uit, wat jaren geleden een grote hit was in Amerika en hoopt hiermee te scoren in Nederland
“Ik zou wel willen vluchten met jou” is een bewerking van “Kiss In The Night” geschreven door Norbert Hammerschmidt, Charles Vincent Blackwell en Jack White.
Jaren geleden heeft E. Hoorneman er een Nederlandse tekst opgemaakt en nu komt dus Beverwijker John Eeltink met dit nummer. Het gaat dus de wereld over lacht John!
John Eeltink, die in het dagelijks leven onderhoudsschilder is, heeft al jaren een goede klik met Joris van Dijk van Sonic Solutions uit Roosendaal.
Deze kreeg de opdracht om dit liedje te maken en daar mag een accordeon en trompet niet bij ontbreken vond John Eeltink.
Ik ben erg blij met het resultaat’, meldt John. Het is de 4e productie die de uit Beverwijk afkomstige entertainer heeft opgenomen bij Sonic Solutions.
Na “Door jou ga ik leven” en “Hou nou toch op” en “D’r uit is D’r uit” hoopt hij nu te scoren met het nieuwe arrangement van “Ik zou wel willen vluchten met jou”
Ook hoopt John dat z’n naamsbekendheid hiermee nog meer gaat groeien. Hij is al redelijk bekend in Noord Holland en hoopt zijn grenzen te verleggen in de rest van het land.
De clip is wederom opgenomen door Ger Oerlemans en samen met zijn vaste Producer en Plugger is dit een team waar hij erg tevreden over is.
“Ik zou wel willen vluchten met jou” is vanaf heden ook Te vinden op alle downloadportals
Dank aan Willem de Bie

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *