Selecteer Pagina

Denny Timmers – M’n allerliefste

Denny Timmers – M’n allerliefste
Advertentie

Denny Timmers uit Zaltbommel is voorlopig niet van plan om stil te gaan zitten en zo is hij wederom met een zelfgeschreven tekst onder zijn arm naar de studio van Martin Sterken gegaan.
Dit keer neemt Denny jullie mee naar vroeger en wel naar de welbekende schoolperiode, waar bij de meeste hun eerste vlinders in de buik ontstaan.

‘Met die tekst voor “M’n allerliefste” die ik net als mijn vorige single dus ook zelf heb geschreven, ben ik naar volksproducer Martin Sterken gegaan om daar een prachtig productie van te maken, dat is zeker gelukt. Het is altijd een droom van mij geweest om zelf mijn teksten te schrijven zodat het echt mijn eigen liedje is, daar staat Martin Sterken altijd voor open, zodat we samen er iets moois van kunnen maken. 

Met deze nieuwe single hoop ik weer een grote kans te gaan maken bij volksmuziek minnend Nederland en België, en kan niet wachten om hem voor jullie te gaan zingen in het land want “M’n allerliefste” is een lekker vrolijk liedje wat mooi past in het voorjaar, nu de zon zich wat vaker laat zien’, aldus een trotse Denny 

Deze nieuwe single van Denny Timmers wordt uitgebracht onder het label MAP Records en de bijbehorende videoclip is gemaakt door de mannen van CreAgency 

Met dank aan: Willem de Bie