Selecteer Pagina

Der Hänkel – Kom even hier

Der Hänkel – Kom even hier
Advertentie

De in Stadskanaal geboren en nu in Nieuw-Buinen wonende Henk Kruize, als zanger beter bekend als Der Hänkel, komt op deze bijzonder dag, ‘Goede Vrijdag’ met een prachtige nieuwe single genaamd “Kom even hier 

Der Hänkel, Henkie, zoals ze hem ook wel noemen, stapte vorig jaar de Nederlandstalige muziekwereld in. Eind vorig jaar bracht hij het nummer “Altijd samen” uit en daarmee was hij veel te horen op de radiozenders in Nederland en België. Hij hoopt met zijn nieuwste nummer dit succes te kunnen evenaren.
Deze nieuwe single “Kom even hier”, heeft hij opgenomen bij Martin Sterken die er wederom een mooie productie van gemaakt heeft.

Martin heeft een mooie Nederlandse tekstbewerking gemaakt op de single “Komm her zu mir” van Hansi Hinterseer. Ook in dit geheel nieuwe arrangement blijft de Schlagersound gestalte houden, want dat is de muziek waar het hart van Der Hänkel ligt en waar zijn publiek hem om waardeert. 

In redelijk korte tijd heeft Der Hänkel 2 Nederlandstalige nummers opgenomen, maar natuurlijk blijft hij ook het Duitstalige en de Tiroler muziek trouw.
De bijpassende clip is gemaakt door de mannen van CreAgency.

Met dank aan: Willem de Bie