Selecteer Pagina

De Thuisfluiters – Er staat een kaars in de gang

De Thuisfluiters – Er staat een kaars in de gang
Advertentie

De Thuisfluiters brengen hilarische carnavalssingle uit: “Er staat een kaars in de gang”

De Thuisfluiters, een opvallende en onverwachte samenwerking tussen de bekende Nederlandse tv-presentator en sportjournalist Wilfred Genee en voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis, lanceren hun humoristische carnavalssingle ‘Er staat een kaars in de gang’. De aanstekelijke medley, geïnspireerd door de klassieker van André van Duin ‘Er staat een paard in de gang’, belooft een feestelijke toevoeging te zijn aan het carnavalsrepertoire.

Wilfred en Bas hebben het nummer live gezongen in de Ziggo Dome tijdens Vandaag Inside Live op 10 december 2023. André van Duin was als speciale gast aanwezig en fans kregen een voorproefje van de aanstaande single, compleet met de carnavalsmaskers van de heren van VI. Hoewel sommigen misschien denken dat het nodig is om de heren tegen zichzelf te beschermen, is het duidelijk dat zij het eenmaal te leuk vinden. Het optreden was een groot succes!

De Vandaag Inside Live show wordt op oudejaarsavond bij SBS6 uitgezonden. Met de release op 1 januari 2024, kunnen liefhebbers zich verheugen op een vrolijke carnavalsmedley inclusief maskers voor komend carnavalsseizoen. Deze zijn vanaf nu online te bestellen via de bekende portals. 

Release: 1 januari
Met dank aan: Impackt