Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 829

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 840

Selecteer Pagina

Die 2 – Wodka

Die 2 – Wodka
Advertentie

Het nummer Wodka speelt zich af in een kroeg in Rusland waar het duo een onvergetelijk spel Russisch roulette speelt!

Het Bavelse feestduo; Die 2 (Red. Alexander van Oploo en Peter Buijnsters) zijn carnavals liefhebbers van de bovenste plank. Ieder jaar maken ze een feestsingle waarmee ze aan diverse liedjes festivals deelnemen, vaak met veel succes! Hun nieuwe single is wederom een feestkneiter van jewelste; “Wodka” is de titel van deze snelle feestplaat, die een Russisch tintje heeft gekregen door een lekkere gitaar pingel en de vette beat. De tekst van het nummer speelt zich af in een kroeg in Rusland waar het duo een onvergetelijk spel Russisch roulette speelt!
Deze gloednieuwe track is geschreven door Andr  Kooiman, die ook weer de productie maakte voor Die 2. Al jaren werken ze samen met de bekende producer en tekstschrijver André Kooiman en met hun singles zijn ze al aardig bekend geworden. Ze scoorden een enorme feesthit met het nummer; “Carnaval is het mooiste wat er is” en ook het nummer “He Kastelein” is veel gedraaid in de feestscene, waar ook een Hardstyle versie van werd gemaakt!

De single is vanaf Februari 2022 verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals op het label van AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij diverse radiozenders in Nederland en België .

Lucky Joe

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *