Selecteer Pagina

Maurice Idema – Waarom Is Het Er Nooit Van Gekomen

Maurice Idema – Waarom Is Het Er Nooit Van Gekomen
Advertentie

Platenlabel Hollands Geluid kondigt met ‘Waarom Is Het Er Nooit Van Gekomen’ de nieuwe single van Maurice Idema aan. Het is een vrolijk zomers nummer waarmee Maurice erg content is. Maurice was namelijk op zoek naar een opvolger van z’n ballad ‘Ik Mis Je’ die hij begin januari uitbracht. Omdat de uit Heemskerk afkomstige entertainer als motto heeft “één team, één taak” ging hij daarvoor weer naar producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio in De Meern. Maurice gaf aan dat hij een lekkere frisse plaat wilde hebben dat past bij dit jaargetijde.

‘Frank dook in zijn archief en liet me een melodielijntje horen dat wel in m’n straatje paste. We kwamen al snel op het onderwerp waar de single over moest gaan, namelijk “waarom is het er nooit van gekomen”. Iedereen vraagt zich dat wel eens af. De tekst, geschreven door S. van Putten, spreekt boekdelen. Het zijn voorbeelden van dingen die gebeuren in het dagelijkse leven. De kans is groot dat, als je alleen in de auto zit, je de autoradio op het hoogste standje zet. Het is echt een productie waar ik trots op ben’, aldus Maurice.

Ook trots is Maurice op Hollands Geluid. ‘Waarom Is Het Er Nooit Van Gekomen’ is de derde single die binnen 1 jaar op hun label verschijnt. Daarnaast biedt dit entertainmentbedrijf, dat al meer dan 30 jaar ervaring heeft opgebouwd in muziek- én televisie producties, veel aandacht aan het nationaal product. Met vernieuwende muziek concepten, gedreven arrangeurs, tekstschrijvers, artiestenmanagement en boekingen bieden zij een totaalpakket aan welke gepaard gaat met uitstekende tarieven.

Met dank aan: ScorePromotions