Selecteer Pagina

Diego Holzken – Zonder jou

Diego Holzken – Zonder jou
Advertentie

Cornelis Music ziet talent in Diego Holzken
Eind 2018 tekende Diego Holzken een platencontract bij Cornelis Music.
Dat vloeide voort uit z’n twee voorgaande singles ‘Alleen jij’ en ‘Hoe kan ik je hart bereiken’, welke geproduceerd werden door Manfred Jongenelis.
Beide singles werden goed ontvangen bij de nationale radiostations. Z’n laatste single gaat zelfs richting de miljoen views.
Omdat Manfred onder de indruk was van Diego bracht hij hem in contact met Cornelis Music.
Het complete team ziet talent in hem en lanceren vol trots z’n nieuwe single ‘Zonder jou’.
Een grote wens van Diego was om een grote hit van vroeger te coveren.
Zijn broertje kwam met het idee om ‘All night long’ van Lionel Richie in een hedendaags Nederlandstalig jasje op te nemen.
‘Persoonlijk luister ik graag naar muziek uit de jaren 70 en 80. Ik vond het een geweldige uitdaging om aan dit lied een eigen draai te geven.
Omdat ik het niet één op één wilde coveren heeft Manfred Jongenelis er een compleet nieuwe Nederlandstalige tekst op geschreven.
Daarnaast heeft hij het arrangement zo bewerkt dat ik het omschrijf als volks tegen de pop kant aan, maar dan wel anno 2019’.
De saxofoon en trompet spelen een belangrijke rol in het vrolijk en dansbare lied, glundert de uit Sittard afkomstige zanger.
Over dansen gesproken. Het is moeilijk om niet te dansen bij het horen van ‘Zonder jou’.
Diego heeft er zelf een week over nagedacht hoe hij dat zou verwerken in de clip. ‘Met mijn ogen dicht zag ik de clip al voor me.
Een bekend danspaar die hoog staan aangeschreven in de Nederlandse danswereld spelen de hoofdrol en vertolken de verhaallijn van het nummer.
Deze keer draait het niet om mij, maar om hen. De beelden zijn door Karl Kaspers geschoten in een prachtige evenementenlocatie.
Ik streef naar perfectie. Alles moet er bij mij top uitzien. Het is precies geworden zoals ik me had voorgesteld’, aldus Diego.
De single ‘Zonder jou’ is verkrijgbaar vanaf 12 april 2019 en is legaal te downloaden via de bekende platforms

Dank aan Score Promotions