Selecteer Pagina

Danny van Loon – Lieveling

Danny van Loon – Lieveling
Advertentie

Danny van Loon keert definitief terug in de muziekwereld
‘Ik kom weer terug en ga dingen doen die ik leuk vind. Ik heb inmiddels een bepaalde leeftijd bereikt waardoor ik de toekomst anders in wil vullen’, verkondigt Danny van Loon.
Deze zingende transportondernemer uit Roosendaal, die al vele jaren de woorden “Leef je mooiste leven” als slogan gebruikt, krijgt van zingen veel energie en geniet er met volle teugen van.
Muziek loopt vanaf de kleuterschool als een rode draad door het leven van Danny.
In het verleden bracht hij al een aantal singles op de markt waarvan de laatste producties werden opgenomen bij Sonic Solutions.
‘Toevallig kwam ik die mannen een tijdje geleden tegen en gaf aan dat ik een nieuwe start wilde maken.
Een afspraak in hun studio in Roosendaal was het vervolg. Hans Louws bleek een tekst te hebben geschreven die perfect bij me past.
Vervolgens vroeg het producersteam aan welke muziekrichting ik zat te denken. Ik vond Nederlandstalige pop passend bij het lied dat als titel ‘Lieveling’ meekreeg’, aldus Danny.
Nieuw is ook de samenwerking met platenlabel Rood-Hit-Blauw. ‘Met een onderbuikgevoel ging ik voor een kennismakingsgesprek naar Ronald Visch maar dat gevoel verdween snel.
Na een twee uur durend prettig gesprek heb ik de knoop doorgehakt en zie de samenwerking met Rood-Hit-Blauw rooskleurig tegemoet.
Er zijn ook al nieuwe plannen besproken waaronder het opnemen van een Après-ski lied en een nummer voor de werknemers in de bouw.
Ik ben zelf eigenaar van Elst Transport en ga een lied lanceren die hopelijk vaak op de bouw te horen is. Maar we gaan ons natuurlijk eerst richten op ‘Lieveling’.
De clipopname vond plaats in Torremolinos o.l.v Jeannot Heeren. Ik wil me onderscheiden van anderen en wil iets achterlaten voor m’n kinderen.
Jeannot levert kwaliteit en daar ga ik voor’, onthult Danny. De cd single ‘Lieveling’ is vanaf heden verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.
Dank aan Score Promotions