Selecteer pagina

DIT IST – Vrunden van vrouger

DIT IST – Vrunden van vrouger
Advertentie

De band DIT IST: Een gezellige vijfkoppige band, bestaande uit: Drummer Hans Nooitgedagt JR., Bassist Herwin de Vries, Pianio/Hammond Arie Drenth, Gitarist Hans Nooitgedagt SR., Zanger/Gitarist Dewi Veldman.
De band is in 2017 opgericht door Dewi Veldman. Het is een steady band, ze weten wat ze aan elkaar hebben en dat zie je terug op het podium. De jongens hebben er veel plezier in en ook dat zie je… Het repertoire is voornamelijk classic rock met covers van o.a. Neil Young, The Rolling Stones, Tom Petty, The Beatles enz. Maar af en toe komt er een Gronings liedje voorbij en dat is een leuke afwisseling wat vaak gewaardeerd word door het publiek..

Over de single:

Het liedje “Vrunden van vrouger” is een uitstapje, ontstaan in de corona periode. Doordat er niet gespeeld kon worden, zijn de mannen van DIT IST wat gaan experimenteren met eigen muziek. De Vriendin (Harma Greven) van Dewi (zanger) had wat teksten liggen en daar zijn de jongens mee aan de slag gegaan en daar is “Vrunden van vrouger” uit ontstaan. De tekst gaat over Harma haar jeugd in Oude Pekela. Verzamelen bij de molensteen, kattenkwaad en daarna nog even naar de soos. Het nummer is opgenomen in “Studio Dijkshorn” in Ten Boer en geproduceerd door Erik Kugel. Het nummer wordt uitgebracht door MARISTA RECORDS.

Met dank aan: MuziekPromotor

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *