Selecteer Pagina

Edrie – EL Bandido

Edrie – EL Bandido
Advertentie

De oude Belgische hit EL Bandido is opnieuw gemaakt in een hedendaags jasje, zonder dat het nummer helemaal verandert is!

Edrie (Antonissen) bracht vorig jaar een aantal nieuwe singles uit die het allemaal uitstekend deden. Aan zijn grote verzameling singles voegt hij een nieuw pareltje toe. De oude Belgische hit van Wil Tura is opnieuw gemaakt in een hedendaags jasje zonder dat het nummer helemaal verandert is. Het nummer EL Bandido zit al ruim een half jaar in de setlijst van de optredens van Edrie. Mede door geweldige reacties op dit nummer tijdens optredens heeft de markante zanger uit het Belgische Blankenberge nu besloten om de plaat uit te brengen als officiële single. De prachtige tekst van het nummer is voorzien van een lekkere volle sound en heeft heerlijke accordeon fills gekregen. De productie is wederom gemaakt door producer Andre Kooiman uit Brabant, die al veel hits voor Edrie (en andere artiesten) maakte.

De single “EL Bandido” is vanaf Juni 2023 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label AKMP. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

Met deze geweldige plaat heeft Edrie een potentiele zomerhit te pakken die zowel in de huiskamers als in de cafe’s en feesttenten ongetwijfeld regelmatig voorbij zal komen!

Met dank aan: PLUGpluggiong