Selecteer Pagina

Edrie – Mijn allerbeste vriend

Edrie – Mijn allerbeste vriend
Advertentie

Een lekkere vlotte remix met veel accordeon en gezelligheid van het bekende nummer “Beste vriendin” van de Belgische zangeres Mieke.

Edrie (Antonissen 1975) geboren in het Brabantse Schijf is vooral bekend van zijn grote kroegen hits zoals; “Frietboer, Vuilwaark en Bér aan mun klompen”. Toch zingt de imposante zanger niet alleen maar dialect feesthits. Met zijn nieuwe single laat hij horen dat hij een breed repertoire draagt. Het bekende nummer “Beste vriendin” van de Belgische zangeres Mieke werd ondergedompeld in een nieuw uptempo feestjasje en heet voor de gelegenheid: “Mijn allerbeste vriend”. Het nummer is een lekkere vlotte remix vol met accordeon en gezelligheid!

De single “Mijn allerbeste vriend” is vanaf Oktober 2021 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals via het label AKMP. Tevens is er een mooie videoclip van het nummer in de maak die te zien is op o.a. Youtube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België.

Met zijn nieuwe nummer laat Edrie horen dat hij van vele markten thuis is, met een heel commerciële single die veel mensen zal gaan verblijden!

Met dank aan: PLUGplugging