Deprecated: strpos(): Passing null to parameter #1 ($haystack) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 829

Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/creagency/domains/luckyjoemagazine.nl/public_html/wp-content/themes/Extra/includes/core.php on line 840

Selecteer Pagina

Catharina Hulters – Laat Me

Catharina Hulters – Laat Me
Advertentie

Hoe opvallend is het toch steeds weer om naar Catharina Hulters te luisteren en weer benieuwd zijn naar haar nieuwe single.
Haar eigen unieke stemgeluid en de keuze voor een grote verscheidenheid van singles maar altijd vallend in het Volkse Genre geeft recht op haar eigen plekje in de Vaderlandse Muziekbranche.

Samen met haar vaste producers en liedjesschrijvers Emile Hartkamp & Norus Padidar, komen ze altijd wel weer met iets nieuws dat je raakt door prachtige productie en tekst met melodie.

Ook dit keer weer met de nieuwe single ‘Laat Me’ een waardige single met warmte, pure echte volkse klanken en een tekst welke door veel mensen herkent zal worden.

Dat wat je niet durft te zeggen, maar wel je vraagtekens in je leven verwoord.

Met dank aan: ScorePromotions

Lucky Joe

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *