Selecteer Pagina

Es van Velzen – Dit melodietje

Es van Velzen – Dit melodietje
Advertentie

Dit Melodietje’ het nieuwe nummer van Es van Velzen nodigt je uit om lekker los te gaan.

Haar nieuwe single ‘Dit melodietje’ is muzikaal gezien wel heel iets anders dan we van Es gewend zijn. Zij wil dan ook een net iets ander geluid aan het Nederlandse lied mee geven.
Het volle Trompetgeluid, deze keer verzorgd door Pieter Melisse is ook in dit nummer weer goed terug te horen, waardoor het geheel weer een licht latijns soundje krijgt. De single ‘Dit melodietje’ is muzikaal gezien wel heel iets anders dan we van Es gewend zijn. Zij wil dan ook een net iets ander geluid aan het Nederlandse lied mee geven.
De Bas & gitaarpartijen waarvoor Remco Schilder verantwoordelijk is zetten de productie o.l.v. Pieter van Kesteren (Leico Music Geluidstudio) op een hoog level.
Het idee om de track ‘Pan Panadera Pan’ van Banda Blanca te voorzien van een Nederlandstalige tekst is van Es zelf. ‘Ik was muziek aan het luisteren en kwam dit nummer tegen waardoor ik meteen móest bewegen. Alle details zijn tot in de puntjes uitgewerkt’, glundert Es.
‘Dit Melodietje’ is vanaf Vrijdag 9 september 2022 te streamen bij de bekende portals. De clip, opgenomen door Appie Hofstede, is te bewonderen op YouTube en de socials van Es van Velzen.

Met dank aan: Jeanette de Wit