Selecteer Pagina

Femke Hengeveld – “Ga Voor Ons”

Femke Hengeveld –  “Ga Voor Ons”
Advertentie

Femke Hengeveld komt wederom met een verrassende hippe single.
In tegenstelling tot de eerder door Femke uitgebrachte uptempo poppy nummers is deze keer gekozen voor een mooie energieke ballad: Ga Voor Ons.
Femke laat met haar eigentijdse sound zien en horen dat een ballad ook hip en soulfull kan zijn.
Ga Voor Ons is geschreven door Rutger Kanis & Kirsten Michel en geproduceerd door Robert Dorn. Ook de videoclip is geproduceerd door Robert Dorn
Biografie:
Femke Hengeveld is op 12-05-1990 geboren in Zevenaar, en woont nu in Arnhem. Al op heel jonge leeftijd werd duidelijk dat Femke zangeres wilde worden.
Haar eerste optreden was op school als 12 jarige, vanaf die tijd was ze verkocht en droomde ze van een mooie podium carrière.
Door haar vele optredens op feesten en bruiloften speelde ze zichzelf in de kijker van diverse geïnteresseerde partijen.
Ze werd vaak gevraagd voor cover bands maar ook solo volgden er vele optredens. Inmiddels is zij door haar ruime ervaring en allround repertoire snel en overal inzetbaar.
Ook wordt Femke veel gevraagd voor koorwerk in studio´s. Op vele cd’s van bekende artiesten is zij als achtergrondzangeres te horen.
Inmiddels heeft Femke een groot team van tekstschrijvers, producers en videoclip makers om zich heen verzameld.
De zes nummers die zij tot op heden op haar eigen platenlabel heeft uitgebracht werden steeds fantastisch ontvangen en waren landelijk te horen op de radio,
en te zien bij diverse muziek programma’s op tv. Femke heeft hiermee een heel eigen sound gecreëerd en het publiek kan dit erg waarderen.
De verwachtingen van “Ga Voor Ons” zijn dan ook erg hoog.
Wekelijks treed zij meerdere malen door het hele land op, en heeft zij het podium al gedeeld met Nederlands allergrootste artiesten.
Of het nu gaat om een lievelingsnummer ten gehore te brengen tijdens een uitvaart of bruiloft, of het nu gaat om een allround set van een half uur of langer in een mega feesttent:
Femke zal u verbazen tijdens haar optredens, van klein gezongen nummers naar powerfull in een split second en met een heel breed repertoire,
zowel Nederlands, Duits als Engelstalig, zowel ballads, feest maar ook dance.

Dank aan Score Promotions