Selecteer Pagina

Peter Beense – Laat het los

Peter Beense – Laat het los
Advertentie

De nieuwe single van Peter Beense….”Laat het los”

De opbrengst van ‘Waarom Heb Je Nooit Gezegd’, de medio december verschenen single van Peter Beense,
worden door zowel de volkszanger als zijn platenmaatschappij gedoneerd aan stichting Alzheimer Nederland.
Een uiterst sympathiek gebaar in een voorlopig nog niet gewonnen strijd tegen dementie en dus zal Peter dit jaar nog meer gaan ondernemen voor de stichting.
De verwarmende powerballade ‘Waarom Heb Je Nooit Gezegd’ is door muziek minnend Nederland bijzonder goed ontvangen,
met als gevolg dat het liedje maandenlang hoog op de playlist van vele zenders vertoefde.
Nu de zomer echter lonkt en de buitenevenementen zich weer opstapelen vond de Amsterdammer, misschien wel dé “Godfather van het Volksfeest”, het tijd worden voor een medicijn tegen elk chagrijn!

‘Laat Het Los’ is namelijk een dampende feestplaat die, zoals vertrouwd geproduceerd werd door Frank Verkooyen in The Boom! Music studio in Breda.
Een gouden combinatie die in het verleden al goed was voor klappers als ‘Ga Nu Maar Weg’, ‘365 Dagen Feest’, ‘Ik Hou Van Jou’, ‘Voor Geen Goud’, of ‘Alles Draait Om Geld’.
En alvast kijkend óver de zomer van 2019 heen, is als bonus door Peter ook nog een speciale Après-ski Remix van ‘Laat Het Los’ ingezongen dat óók op de nieuwe single is geperst.
Kortom, deze door Jan Keizer geschreven plaat heeft een houdbaarheidsdatum van 12 maanden per jaar.
Samen met zijn management Volendam Music BV die tevens de boekingen verzorgt, en zijn vaste label Nationale Artiesten Parade, introduceert Peter Beense de kreet van 2019: ‘Laat Het Los’ !!!

Dank aan Score Promotions