Selecteer Pagina

FERREZ – “Good Love”

FERREZ – “Good Love”
Advertentie

Pop nummer voor FERREZ uit Gorinchem
Het nummer “Good Love” is een productie wat naar alle waarschijnlijkheid veel gedraaid zal gaan worden bij de popzenders. Een lekker uptempo nummer met een goede beat en een geweldig stemgeluid.
Het is een Nederlandse productie geschreven door Buma Award winnaar Airto Edmundo Nicolaas en de componist en tevens zanger is Ferry Timmermans. Men verwacht dat deze productie het nationaal en internationaal erg goed kan gaan doen. Als je het nummer hoort kun je gewoon niet stil blijven zitten en nemen de ritmische klanken je mee op een heerlijke muzikale reis.
Ferry Timmermans alias FERREZ die geboren is in Giesendam en tegenwoordig woont in Gorinchem, had op zeer jonge leeftijd al gevoel voor ritme en muziek.
Op 8 jarige leeftijd zat hij bij zijn buurvrouw achter het orgel zonder een noot te kunnen lezen complete liedjes na te spelen. Vele schoolmusicals volgden, en Ferry bespeelde de piano, accordeon of xylofoon.
In zijn pubertijd hoorde hij de Grandmix van Ben Liebrand, en zat elke avond klaar met tapes om op te nemen. Op 15 jarige leeftijd was hij dj in de plaatselijke soos. In de 90er jaren is hij begonnen om in een kleine discotheek te draaien in zijn woonplaats. Op zaterdagen speelde hij in de Drie Snoeken te Hardinxveld. Vier dagen in de week draaien en mixen van muziek op vinyl. Toen werd het rustig rondom zijn muzikale carrière. In 2018 heeft Ferrez zijn muzikale debuut gemaakt met een remix van Fleetwood-mac “Dreams”.
Het heeft even geduurd allemaal, maar nu is dan de droom van Ferrez uitgekomen en heeft hij een geweldige productie in handen, waar hij zeker trots op mag zijn!

Dank aan Willem de Bie