Selecteer pagina

Frank van Etten – Ik gooi de deur dicht

Frank van Etten – Ik gooi de deur dicht
Advertentie

Wie naar de nieuwe single ‘Ik Gooi De Deur Dicht’ van Frank van Etten luistert zal in eerste instantie misschien wat verbaasd zijn. We kennen de volkszanger natuurlijk van zijn hits ‘Huisje Op Wielen’,
‘Lach, Leef, Huil En Bid’ en vele andere. Maar met zijn nieuwe single gooit de zanger het deze keer compleet over een andere boeg en verrast hij iedereen met een opvallende sound!

Stevig, rocky blues en met een tekst recht voor z’n raap, zoals we zanger kennen! Het kenmerkt Frank en zijn muzikaliteit als geen ander. ‘Ik wil blijven verrassen met mijn muziek en niet perse in een hokje geduwd
kunnen worden. Hierin blijf ik altijd het dichts bij mezelf en volg ik mijn hart en passie want daarmee maak ik ook mijn eigen liedjes’.

En dat heel zijn hart en ziel te horen is in zijn nieuwe single én videoclip…dat is zeker! 

Met dank aan: Ilske Helleman

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *