Selecteer Pagina

Frank Wijers – Summer Dreams

Frank Wijers – Summer Dreams
Advertentie

Trompettist Frank Wijers heeft al eerder wereldnummers als “Unchained Melody” en “The Power of Love” op de trompet uitgebracht. Deze keer neemt hij je mee naar de zon, zee en witte stranden waar men ongetwijfeld een “zomerdroom” gevoel krijgt. Het nummer “Summer Dreams” is een vrolijk en uptempo nummer. Het instrumentale nummer is opgenomen bij Will Geerling en geproduceerd door Huub Arents.

Frank Wijers was vroeger één van de leden van het bekende orkest “The Sunstreams” uit Groesbeek. Na een periode van rust en andere werkzaamheden heeft hij in 2018 de muzikale draad weer opgepakt. Na het uitbrengen van diverse singles is Frank druk bezig met de voorbereidingen van een muziekalbum die in 2022 gaat verschijnen. Een album vol met instrumentale pareltjes van diverse muziekgenres.
In deze tijd van de zeer gevarieerde muziek gaat Frank u ongetwijfeld verrassen met de warme klanken van de trompet en laat daarbij horen dat dit instrument nog steeds in trek is bij de echte muziekliefhebber zowel jong als oud.

De single “Summer Dreams” is te beluisteren op Spotify en te downloaden bij de bekende downloadstations.
Zijn zomerse videoclips kun je bekijken op YouTube. Het nummer is uitgebracht bij Marlique Music. 

Met dank aan: ThePlugger