Selecteer Pagina

Fred van Gerven – Leven hier met jou

Fred van Gerven – Leven hier met jou
Advertentie

‘Leven hier met jou’ van Fred van Gerven swingt de pan uit
Fred van Gerven moest onlangs een keuze maken op welk label hij z’n nieuwe single ‘Leven hier met jou’ wilde uitbrengen.
Na diverse gesprekken gevoerd te hebben bleek dat Rood-Hit-Blauw produkties als beste keuze uit de bus kwam.
De basis van ‘Leven hier met jou’ wordt gevormd door een 50 jaar oud Amerikaans nummer. Fred geeft aan dat het oorspronkelijke lied hem inspireerde en hij schreef zoals gewoonlijk zelf de tekst.
‘Ik vind het erg leuk om zelf songteksten te schrijven. Ooit heb ik het door iemand anders laten doen. Die was net zo mooi, maar uit ervaring kan ik spreken dat je een eigen tekst toch eerder oppakt.
Bovendien vind ik het een bijzonder leuke vrijetijdsbesteding. Mijn nieuwe single gaat over de liefde waarin een mooie vrouw centraal staat. Met dat in mijn gedachten bouw ik er een tekst omheen.
Samen met het complete team van Sonic Solutions werden daarna de puntjes op de i gezet. Het arrangement is 1 minuut langer geworden dan de originele versie’, glundert Fred.
Met de inzet van tal van echte instrumenten die allemaal zijn ingespeeld door topmuzikanten levert dat volgens Fred kippenvel momenten op. ‘Het liedje swingt aan alle kanten.
De klanken van de accordeon moet iedereen uit de stoel trekken. Ik denk dat ik de doelgroep (35 plus) hiermee wel ga raken’.
Op het podium heb ik het lied nu twee keer gezongen en dat leverde al mooie reacties op.
Ook het publiek, dat getuige was tijdens de clipopname door Jaap van Didden, applaudisseerde spontaan’, aldus de uit Schiedam afkomstige zanger.
De cd single ‘Leven hier met jou’ is vanaf heden verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

Dank aan Score Promotions