Selecteer Pagina

Raimond Dex – “Damals”

Raimond Dex –  “Damals”
Advertentie

Raimond Dex Verovert Duitsland met zijn single “Damals”

Raimond Dex is geboren en opgegroeid in de regio Oost-Groningen in Nederland. In deze grensstreek is de Schlager en Duitstalige muziek erg populair.
Zijn oma kwam uit Niedersaksen en zei altijd: “Jij wordt later Schlagerzanger!’’. Maar hij was in eerste instantie op zoek naar zijn eigen stijl en identiteit.
Hij was onder meer lid van de Nederlandse Boyband Velvet en leadzanger van de rockband ‘Van Binnen’. Hiermee had hij veel optredens in heel Nederland en ook op radio en tv.

Nu komt hij met zijn eerste Duitse single ‘Damals’ en daarmee voelt het alsof hij weer thuis is. De single is door hemzelf geschreven en hij heeft het laten produceren door Martin Sterken.
Martin Sterken is verantwoordelijk voor vele hits van grote Nederlandse artiesten en heeft voor zijn werk meerdere gouden awards gekregen.
Uit heel Nederland, Vlaanderen en Duitsland weet men zijn studio inmiddels te vinden. ‘Damals’ gaat over een liefde die bijna wordt bezegeld met een huwelijk, maar die uiteindelijk niet echt blijkt te zijn.
Voor het nummer is een videoclip gemaakt en deze clip versterkt het nummer erg. Als locatie is gekozen voor de mooie stad Rheine, net over de grens.
In het Salinenpark en in het centrum zijn een paar prachtige beelden gemaakt.

Schlager Trophy
Raimond Dex neemt met zijn lied “Damals” deel aan ‘Die Schlager Trophy’ op 26 oktober in Vilshofen an der Donau. Dit is een wedstrijd die in 5 landen te zien zal zijn.
In Nederland zal dit te zien zijn op SchlagerTV. Hij vindt het een grote eer dat hij als Nederlander is uitgekozen om mee te doen.

Dank aan Willem de Bie