Selecteer Pagina

Gerry Holland – Holland Douze Points

Gerry Holland – Holland Douze Points
Advertentie

Gerry Holland krijgt Douze Points in zijn nieuwste Songfestivalliedje
“Het blijft een bizar verhaal, toch? Ik breng een klant met de taxi van Schiphol naar Rotterdam. Komen we aan de praat over het Eurovisie Songfestival.
Dat ik daar ook wel aan mee zou willen doen. Lacht die gozer vanaf de achterbank: ach man, jij hoort toch elke dag Holland Douze Points!?” aldus Gerry Holland
De Amsterdamse levenszanger Gerry Holland, die zoals bekend in zijn vrije tijd ook taxiritjes doet, kan er nog altijd niet over uit. Wat een toeval!
Dit jaar wordt het Eurovisie Songfestival in Nederland gehouden en Jeangu Macrooy zal ons land vertegenwoordigen. Gerry Holland wenst de zanger alle succes van de wereld.
Maar zelf “viert hij elke dag zijn eigen festival”, zingt hij in zijn nieuwste hit “Holland Douze Points”.
De tekst werd hem als verrassing toegestuurd door die toevallige klant in zijn taxi, Bas van Vuren.
En de muziek werd gecomponeerd door niemand minder dan Kees Tel van de Tel-sound studio’s in Helmond, bekend door onder andere zijn Produkties voor Gerard Joling en de Luizenmoeder.
Met “Holland Douze Points” wil Gerry iedereen in Nederland alvast warm maken voor het jaarlijkse muziekfestival, waaraan ons land al sinds 1956 meedoet.
Na de overwinning van Duncan Laurence in 2019 zal het songfestival in 2020, voor het eerst in 40 jaar, weer in Nederland plaatsvinden.
In zijn nieuwe liedje maakt Gerry Holland een diepe buiging naar alle Nederlandse sterren die ons land ooit hebben vertegenwoordigd.
De oplettende luisteraar hoort de titels van succesvolle Nederlandse liedjes langskomen
Dank aan Willem de Bie