Selecteer Pagina

Gertjan Wels – “Zo zonder jou”

Gertjan Wels – “Zo zonder jou”
Advertentie

Zanger Gertjan Wels, zeker geen onbekende in het muziekwereldje komt met een nieuwe single “ Zo zonder jou”.
Een prachtig lied geschreven door Gertjan zelf, waar hij dan ook super trots op is.
Het nummer gaat over een liefde waarin iemand alles heeft gegeven, maar wat uiteindelijk toch blijkt dat het niet genoeg was.
Al van jongs af aan werd het Nederlandse lied hem met de paplepel ingegeven.
Zijn ouders luisterden vaak naar piratenzenders en zo leerde Gertjan de Nederlandse muziek kennen, en zong hij graag wat liedjes mee.
Toch besloot hij op 5 jarige leeftijd niet te kiezen voor de muziek, maar koos hij ervoor om te gaan voetballen.
Zijn vader was groot fan van N.E.C dus de keuze voor een club was dan ook snel gemaakt.
Hij bleek over voldoende talent te beschikken en dat leverde hem in de loop der tijd dan ook een profcontract op bij deze club.
Helaas toen hij zich bij de selectie van het eerste elftal voegde sloeg het noodlot toe. Hij kreeg een ernstige knieblessure en dat betekende het einde van zijn nog prille carrière.
Na een aantal omzwervingen bij wat amateurclubs besloot hij het voetbal te laten bij wat het was en koos hij voor zijn maatschappelijke carrière.
Gertjan had nu wat meer tijd over om met z’n vrienden te gaan stappen. Zo kwamen ze op een avond in een café terecht waar iedereen een liedje kon zingen.
Z’n vrienden hadden al vaker gezegd dat hij iets met z’n stem moest gaan doen, maar Gertjan twijfelde eraan, tot die avond dan. Zijn vrienden vroegen aan de dj de microfoon en zetten Gertjan zo voor het blok.
Hij besloot de uitdaging aan te gaan. Na zijn nummer te hebben gezongen, kreeg hij zoveel leuk positieve reacties dat hij besloot wat vaker nummers ten gehore te brengen.

Nu in 2019 en vele singles en een album verder, heeft Gertjan Wels zijn eigen café “NOOIT MEER NAAR HUUS” in Nijmegen.
Hier treed hij elke week op en komen ook geregeld collega zangers langs, zoals Jeffrey Heesen, Frank van Etten, Willem Barth, Sieneke, Henk Bernard e.v.a
maar natuurlijk zal hij dan ook zijn nieuwe single “Zo zonder jou “regelmatig zingen
Dank aan All 4You Promotie