Selecteer Pagina

“ Gewoon Henri “ – “Moeder”

“ Gewoon Henri “ – “Moeder”
Advertentie

“ Gewoon Henri “ laat weer van zich horen.
In no-time is deze markante Tatoeëerder uit Almelo een begrip geworden in de Nederlandstalige muziek. Heeft over alles al gezongen waar iedereen zich mee kan identificeren.
Over het overlijden van een goede vriend / familie lid had hij een lied “Hef voor mij het laatste glas” of over geld, dat belangrijk is in een relatie het nummer “Centen komen Centen gaan”
maar ook de liefde staat bij hem op nummer 1 “Dans met me”, een vrolijk liedje over dat mooie meisje waar je stapel gek op bent. Alles in het leven bezingt Henri met hart en ziel.
Toen hij nadacht over een verjaardag’s cadeau voor zijn lieve moeder wist hij het even niet. Na lang nadenken was deze liefdevolle reus eruit.  Een Ode aan Moeder!
En zo ontstond het nummer “Moeder” Samen met zijn Producer: Juan Richard Niks, zijn ze de studio in gedoken in Almelo en hebben er een mooi gevoelig liedje van gemaakt die eigenlijk een ode is aan alle moeders op de hele wereld. Geniet weer mee van een super mooi product van productiemaatschappij East en één ding is zeker, u luistert niet naar het laatste liedje van Gewoon Henri.

Dank aan Score Promotions