Selecteer Pagina

Gijs de Vormer – Zou ‘t wat worden

Gijs de Vormer – Zou ‘t wat worden
Advertentie

Gijs de Vormer denkt, ondanks zijn respectabele leeftijd van 77 jaar, nog lang niet om te stoppen met datgene wat hij het liefste doet namelijk bezig zijn met muziek. Naast zanger heeft hij al een behoorlijke reputatie opgebouwd als tekstschrijver en behaalde met De Vormers grote successen. Vooral in het Geheime Zender circuit worden hits als ‘Dansen op je bruiloft’ en ‘Achter het raam’ heden ten dage nog steeds veelvuldig gedraaid. In het verleden heeft Gijs samen met zijn zoon Pascal een groot aantal liedjes geschreven. Met zijn nieuwe single ‘Zou ’t wat worden’ kondigt Gijs een nieuw tijdperk aan waar veel van deze nummers uit het stof worden gehaald en worden uitgebracht. 

Gijs: ‘Ik hoop met deze single de mensen achter de schermen wakker te schudden. Het mooiste zou zijn dat een platenlabel zich meldt en de boel uit wil brengen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de landelijke radiostations de plaatjes gaan draaien. Het is tegenwoordig nog wel even een dingetje om daartussen te komen. Ik schrijf tegenwoordig nog steeds veel liedjes en ik vind zelf hele goeie, maar ze moeten het wel accepteren. Naast een aantal covers liggen er ook een aantal nieuwe liedjes op de plank. Voor wat betreft ‘Zou ’t wat worden’, dat is een cover van de evergreen ‘South Of The Border’. Ik luister dan goed naar het origineel en probeer iets met deze titel/ kreet te doen. Op die manier krijg ik voldoende inspiratie om daar een mooi onderwerp van te maken.’ 

Op het podium staan om zijn kunsten te vertonen is voor Gijs geen enkel probleem. Of hij nu vanuit zijn woonplaats Utrecht naar Groningen, Den Helder of naar Vlissingen moet rijden, dat maakt hem helemaal niets uit. Hij is nog steeds mateloos populair in bejaardentehuizen. Dat wil hij doen totdat hij “dood op het podium” valt. Wil je Gijs boeken, bel dan rechtstreeks met hem via 06-515204410. 

Met dank aan: Bertie Verplak