Selecteer pagina

Hans Poulussen – De mooiste vrouw op aarde

Hans Poulussen – De mooiste vrouw op aarde
Advertentie

De 58-jarige zanger Hans Poulussen is geboren in Velp en woonachtig in Duiven. Als kind was Hans altijd al met muziek bezig maar timmert pas de laatste 4 jaar serieus aan de weg.

Na zijn scheiding in 2010 is hij begonnen als DJ bij een internet radiostation. Daarnaast had hij altijd al de wens om eigen liedjes te schrijven en deed hiertoe in 2018 een poging met ‘Ik ben mijn moeder kwijt’. In 2019 volgde zijn eerste succes met ‘Het meisje aan de kassa’ en in 2020 opgevolgd door ‘De liefde van mijn leven’. ‘Ik heb hier nooit iets mee gedaan maar hij staat wel op YouTube met alleen een foto zonder clip’, vertelt Hans.

Na bijna 2 jaar is Hans Poulussen terug met de single ‘De mooiste vrouw op aarde’. ‘Boven mijn bureau hangt een foto van mijn moeder waar ik regelmatig naar kijk. Op sommige momenten denk ik dan bij mezelf: Wat een mooie vrouw ben je toch! Dat was de grondslag van ‘De mooiste vrouw op aarde’ en komt erop neer dat mijn moeder, wat ik ook deed, mij altijd de hand boven het hoofd hield. Ik kan gerust zeggen dat ik stront verwend ben! Ik heb de tekst zelf met een lach en heel veel tranen geschreven en ben er gigantisch trots op’, aldus een emotionele Hans.

De release wordt verzorgd door Royal Music Productions, de clip door JvDRecording en de promotie door UltimateDisk.

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *