Selecteer Pagina

Harjan – Raar maar waar

Harjan – Raar maar waar
Advertentie

De nieuwe single ‘Raar maar waar. Volgens Harjan is dit een lied met hitpotentie. Harjan hoopt dan ook dat ‘Raar maar waar’ dusdanig ontvangen wordt en nog meer oplevert als zijn laatste single. Over de reacties die Harjan kreeg op zijn vorige single ‘Uit z’n party’ is hij zeer tevreden. Daar heeft hij al flinke stapjes mee gemaakt. Met deze opvolger, die wederom bij platenlabel Rood-Hit-Blauw wordt uitgebracht, hoopt hij nog een stapje hoger te komen.

Harjan: ‘Omdat ik wederom een spraakmakend liedje wilde hebben uit de pen van Pascal de Vormer had ik hem een berichtje gestuurd met de vraag of hij nog iets leuks had liggen als vervolg op ‘Uit z’n panty’. Pascal kwam al heel snel met een demo van ‘Raar….Maar waar’ die hij samen met Peer Pruysenaere had geschreven. De basis zat al redelijk goed in elkaar en daarmee is producer Gerto Heupink verder mee gaan stoeien. Hij heeft er in ieder geval voor gezorgd dat de melodie blijft hangen. Met name de accordeonklanken maken er een waar feestje van. Al met al is Harjan heel erg tevreden over het eindresultaat’.

Harjan merkt wel dat het gebied waar hij geboekt wordt grotere vormen aan gaat nemen. Dat komt volgens Harjan grotendeels door de gasten die hem zien optreden bij Preston Palace in Almelo. Tot nu toe vinden voluit de meeste boekingen vinden plaats in de provincie Groningen en dan aan de kant van Friesland. Harjan meent dat een kwestie van tijd is dat het balletje nog verder gaat rollen. Vaak is mond op mond reclame de beste reclame en gezien zijn goede reputatie die hij heeft opgebouwd bij Preston Palace is hij er klaar voor om in elk deel van Nederland zijn zangkunsten te vertonen.

Met dank aan: Score Promotions