Selecteer pagina

Mireya Derksen – ‘Far Away’

Mireya Derksen – ‘Far Away’
Advertentie

Mireya Derksen brengt je in magische sferen met ‘Far Away’
Magisch vond ze het nummer ‘Far Away’ toen ze de ruwe demo hoorde. Een sprookjesachtig nummer, geschreven en gecomponeerd door Bruce R. F. Smith en Robert D. Fisher.
Dit duo schreef in 2005 het nummer ‘My impossible dream’ voor de Nederlandse deelname aan het Eurovisie Songfestival in Kiev, gezongen door Glennis Grace.
Mireya maakte er een nieuw arrangement van, met muziek van Hans Rusche (Hans Rusche Muziekproducties).
In de muziek hoor je de magische sferen en dat zie je ook terug in de ‘fantasy-achtige’ videoclip, opgenomen in een kleurrijk herfstbos.

Far Away is te streamen en te downloaden op de bekende platforms. Voor de release en promotie is ze opnieuw een samenwerking aangegaan met Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.
Mireya heeft een stembereik van meer dan drie octaven en zingt een breed repertoire: van Christina Aguilera en Within Temptation tot classical crossover.
Met haar bijzondere stem en performance trekt ze internationaal steeds meer aandacht.
Tijdens de tv audities van ‘Das Supertalent’ (Duitse tv zender RTL ), oogstte ze als 17-jarige met haar zang zowel bij de jury als het publiek grote bewondering en kreeg een staande ovatie.
In de afgelopen jaren zijn er twee buitenlandse fanclubs voor haar opgericht.
Afgelopen zomer was ze in Amerika voor studio opnames en een gastoptreden bij de zangeres Anastasia Lee, die bijna 10 miljoen views op YouTube heeft.
Met de formatie ‘Tre Principesse’ behaalde Anastasia eerder de 2e plaats op de billboards classics & classical crossover en de Wisconsin Area Music Industry Awards
voor ‘Album of the Year’ en ‘New Artist of the Year’.
Voor het volgende album van ‘Tre Principesse’ heeft Mireya als special guest een aantal nummers met hen mogen opnemen bij Rock Garden Studio in Appleton.
Mireya houdt van muzikale uitdagingen en hoopt in de toekomst vaker met internationale artiesten te mogen samenwerken.

Dank aan UltimateDisk

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *