Selecteer Pagina

Henk & Jannette – ”Jij bent in m’n leven gekomen”

Henk & Jannette – ”Jij bent in m’n leven gekomen”
Advertentie

Henk & Jannette komen met 3e single
Duo Henk & Jannette presenteren hun nieuwe cd met de titel ”Jij bent in m’n leven gekomen” Een mix van Schlager in een Nederlandstalig jasje,
de productie is gemaakt door Wilfred Gerrits , en de tekst is geschreven door het duo zelf. Een lekkere vlotte meezinger over de goede dingen in het leven.
Teven is op veel verzoek een extra nummer toegevoegd ,als bonustrack het nummer ‘Huisje bij de brug“ We hopen dat de singel goed aankomt bij de mensen
en dat het net zo’n succes word als onze vorige cd “Vrienden zijn we voor altijd” Henk (Voskuil) en (Jannette Nijstad), beiden woonachtig in Emmen,
hebben al vele mooie successen geboekt als solo artiesten en ook als duo zijn ze zeer geliefd. Henk bekend van de Tornado’s, is geen onbekende in de muziekwereld.
Iedereen die de goede oude piratennummers kent, zal deze naam niet vreemd in de oren klinken met hits als oa “ Ik zoek je sporen” en “Sorry schat”.
Ook Jannette is niet geheel onbekend in muziekland. Met haar kenmerkende stemgeluid heeft zelf ook een tweetal nummers uitgebracht; “It’s All Uphill” en het gevoelige “Shadows” wat over dementie gaat.
Inmiddels staan ze als duo al twee jaar geregeld in het weekend op het podium. En hebben al 2 prachtige nummers opgenomen en uitgebracht “
Noem jij dat nou liefde”, “Vrienden zijn wij voor elkaar”. En komen nu met het mooie nummer “Jij bent in mijn leven gekomen” Henk & Jannette hebben ook het prachtige liedje:
“Huisje bij de brug” opgenomen, en toegevoegd als Bonus track op deze cd, speciaal voor alle fans, want bij optredens wordt er altijd naar dit nummer gevraagd.

Dank aan Willem de Bie