Selecteer Pagina

Johan Heeren – ”Ik trek de stoute schoenen”

Johan Heeren – ”Ik trek de stoute schoenen”
Advertentie

Is het mogelijk binnen drie uur een liedje te schrijven, te arrangeren, te componeren, in te zingen, af te mixen en vervolgens persklaar af te leveren?
Dat is nou dé muzikale uitdaging! Nol Roos presenteert het gelijknamige televisieprogramma dat wordt uitgezonden op TV73.
In de tweede aflevering van dit programma was de uit de Roosendaal afkomstige zanger Johan Heeren te gast. Producer Kees Tel, Nol Roos en Johan gingen aan de slag om binnen drie uur een nummer in elkaar te zetten. Het lied ‘Ik trek de stoute schoenen aan’, uitgevoerd door Johan Heeren & Nol Roos als backing vocal, is het tweede resultaat van ‘De Muzikale Uitdaging’ dat via het label JC-Records op de markt is gebracht.
De 50-jarige Heeren die dit jaar zijn 20 jarig artiesten jubileum viert, is een rasechte Brabander, een zanger die zijn sporen reeds lang verdiend heeft binnen de Nederlandse muziek. ‘Alles’, ‘Ik Heb Het Helemaal Gehad Met Jou’, ‘UnaNoche Mexicana’, ‘Dromen/ Lady’, ‘Daar Voel Ik Mij Te Goed Voor’ of ‘Zonder Jou/One Is One’.. is slechts een kleine greep uit de vele singles die hij al heeft uitgebracht. Met zijn fraaie en herkenbare warme stemgeluid en zijn nette uitstraling weet hij al ruim 20 jaar zijn publiek te vermaken. Johan is te zien en te horen op feesten, partijen en bij festivals in Nederland land, België en Duitsland. Dit doet hij vaak met muziek waarbij hij zich laat inspireren door zijn grote voorbeelden Elvis Presley en Jack Jersey. Maar dat neemt niet weg dat hij niet open staat voor nieuwe dingen. Zo nu ook met de nieuwe single ”Ik trek de stoute schoenen”, die hij ditmaal op nam in de welbekende studio van producer Kees Tel, in samenwerking met Nol Roos en JC Records voor het programma de Muzikale Uitdaging. Nol Roos schreef samen met producer Kees Tel, de tekst voor deze pakkende, gezellige feestplaat die vergezeld wordt door een fraaie videoclip geproduceerd door De Nevemedia. De verwachtingen zijn wederom hooggespannen, Johan’s nieuwe single, uitgebracht door JC-Records, zou wel eens dé muzikale verrassing van dit voorjaar kunnen gaan worden! Feesten met De stoute schoenen aan!
Dank aan Jolanda Clement